Kundrecensioner

Kundrecensioner

Skrivet av kund gällande: Hårborttagning

Jag har under mitt vuxna liv besvärats av kraftig mörk hårväxt på hela ben,rumpa och svank. Jag började att laserbehandla rumpa och svank,såg ett gott resultat efter 2-3 behandlingar. Beslutet jag tog var då inte svårt att fortsätta med hela benen. Jag är nu efter ca 1 år snart färdigbehandlad och är jättenöjd. Min upplevelse är att huden känns mjukare och det är ju en bonus. Tack Annika!
M.V.H Evigt tacksam kund.

---------------------------


Skrivet av kund gällande: Rosacea

"Efter att under ett års tid kämpat med hettande ansikte och röda kliande blemmor, fick jag till slut diagnosen rosacea. Min läkare skrev ut olika salvor och antibiotika, men inget fungerade särskilt bra. Till slut kände jag mig helt förtvivlad då inget hjälpte. Jag fick tips om Sundsvalls Laserklinik där man behandlar rosacea med laser, vilket har visat sig ge ett gott resultat. Jag fick tid hos Annika Westman, och gjorde min första laserbehandling i somras 2013. Det blev en intensiv kur på 6 behandlingar. Min hud blev successivt bättre och bättre efter varje behandling, och nu fortsätter jag att göra underhållsbehandlingar ca varannan månad för att hålla rosacean i schack. Jag kan varmt rekommendera Sundsvalls Laserklinik och Annika som med sitt proffsiga, trevliga och empatiska bemötande gör att man känner sig välkommen och i trygga händer"

Från en evigt tacksam kund Pernilla W

---------------------------

Skrivet av kund gällande: Akne
"Hallå, hoppas jag inte skriver försent! Vill i alla fall berätta hur jag tolkat mina resultat jag fått. Själva direkta akne-finnar har försvunnit bara nån dag efter behandling. Akne-ärr och dylikt har bleknat massor! Eksem problemen, nja. Tycker inte det hjälpt särskilt bra mot eksem. Men Akne överhuvudtaget har minskat, men kan ändå få "återfall". Så hur långvarit det är vet jag inte. Men hursomhelst är jag super nöjd med mina resultat!"

Mvh Sebbe :)

-------------------------

 

Skrivet av kund gällande: Hårväxt på ben

Mitt beslut att laserbehandla hela mina ben blev av till slut, efter att ha haft rejält håriga ben, fram och baksida, fick jag proffsig hjälp av Annika,i en lugn miljö försvann mina hår undan för undan. Passade på under vinterhalvåret när benen är vita.
Bäst resultat på mina mörka strån och efter 4 behandlingar är jag nästan i "mål". Rekommenderar Laserkliniken och Annika om du vill investera i dig själv och din självkänsla.

Med vänlig hälsning,
Nöjd kund

--------------------------

Skrivet av kund gällande: Rosacea, Acne, Hudföryngring, Soft Tatu

Måste rekommendera Laserkliniken och Annika för fantastiska behandlingar.
Har under flera år besvärats av utslag, rodnad, pigmentfläckar mm i mitt ansikte.
Annika har under ca 3 år 1 ggr / månaden Laserbehandlat mig.
Direkt efter första behandlingen syntes en betydande förbättring.
Går på underhållsbehandling en gång i månaden och mina besvär är under kontroll, rynkor kring ögon och mun har försvunnit och huden känns fylligare och mer elastisk.
Förutom Laserbehandlingar har jag också tatuerat eye liner kring mina ögon och ögonbryn med mycket naturligt resultat.
Min upplevelse av dessa behandlingar är att Jag gjort ett " Minilift " utan kniv.
Kan verkligen rekomendera Laserklinikens behandlingar , fantastiska resultat till ett rimmligt pris.
 
Mycket tack från Sundsvalls nöjdaste kund.
B-M